Het Recruitment Abonnement Over Ons


Over ons

Wij zijn van mening dat in een tijd, waarin de krapte op de arbeidsmarkt groeit, iedere organisatie toegang moet hebben tot de beste kandidaten voor hun vacatures. 
Voor een groeiende organisatie is het niet wenselijk om vacatures lang open te hebben staan. Of nog erger, dat door hoge werkdruk eigen medewerkers tijdelijk uitvallen of zelfs voor uitstroom zorgen!

 

Werving en selectie van nieuwe medewerkers is meestal voor u niet uw core-business. Dit is het voor ons wel. Daarom vullen wij graag uw vacature in met de juiste kandidaat. Wij zorgen voor focus en snelheid; voordat een goede kandidaat voor uw neus is weggekaapt. 

Met een HET RECRUITMENT ABONNEMENT heeft u de absolute toewijding van onze ervaren recruiters. Zij gaan exclusief voor u aan de slag, verdiepen zich in uw organisatie en uw wensen, kennen de markt en zetten de gewenste recruitment-tools, zoals bijv. social media en diverse jobboards, in om de voor uw organisatie geschikte kandidaat te vinden.

Nanga Buil

Oprichter en bedenker van Het Recruitment Abonnement. 
Met al meer dan 20 jaar ervaring binnen de recruitment branche kun je stellen dat ze weet waar ze over praat en hoe ze geschikte kandidaten naar zich toe trekt. 
Haar passie voor het vak werkt aanstekelijk. Kandidaten ervaren een kennismakingsgesprek met Nanga als zeer prettig en voelen zich gehoord en begrepen. 
Met haar moto: "Het is jouw feestje en jij bepaald waar jij je slingers hangt", weet ze mensen te enthousiasmeren. 

Door haar open en eerlijke houding is zij een goede gesprekspartner voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Ze beseft als geen ander dat personeel niet voor niets het belangrijkste en meest waardevolle bedrijfskapitaal is!


telefoon: 06-57086897
e-mail: [email protected]

Bas Jansen

Naast Nanga is Bas Jansen mede oprichter van Het Recruitment Abonnement. 
Met zijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven weet hij als geen ander hoe belangrijk een goede match is tussen werkgever en werknemer. 
In zijn rol als sales manager heeft hij Het Recruitment Abonnement in de markt gezet. Met veel passie en enthousiasme kan Bas perfect de mogelijkheden van deze nieuwe vorm van recruitment aan MKB Nederland toelichten. 

Bas onderzoekt graag uw behoefte en denkt met u mee in mogelijkheden en oplossingen! 

telefoon: 06-30658378
e-mail: [email protected]